WSOP Main Event på ESPN

Poker får en allt större roll i samhället och för 2015 års världspoker kommer man på kanalen ESPN att sända eventet. Något som är otroligt stort och som väldigt många ser fram emot.

spelkort.pokerWSOP korar den bästa pokerspelaren i världen och förutom äran och att vara bäst så får man även en stor summa pengar. Förra åren vann faktiskt svenska Martin Jacobsson och med det fick det även spelandet i Sverige att skjuta i höjd. För många tänkte att om Martin kan så kan även jag. Dock åkte han ut mycket tidigt i år och finns inte kvar till huvudeventet. Att det visas på ESPN är mycket stort. Aftonbladet har schemat för sändningarna och ska man kolla är det viktigt att man tänker på att ET står för Eastern Standard Time. Kommentatorerna blir Norman Chad och Lon McEachern och för alla som kollar kommer det bli spännande, även om det inte är någon svenska i ledningen.

Träna upp dig online

Vad man kan göra, medan man kollar på matchen eller när som är att spela poker online och med det träna upp sig för att kanske en dag kunna platsa kring de bästa borden. det är absolut ingen omöjlighet men kräver ett engagemang samt att man tycker att poker är otroligt fängslande.

Online Poker är även det något som vuxit något enormt de senaste åren och med det gett ett utbud som man ibland kan bli snurrig på. Satsa på att finna en sajt som du känner inger förtroende och där du känner att du kan få all den information du behöver för att spela på ett säkert sätt. Tänk även på att alltid ha ett sunt spelande.